ZENIT YOGAFERIE 2017

I september 2017 arrangerer Zenit Yogaferie på den vakre øya Vis i Kroatia. Bli med på 6 dager fylt med yoga, meditasjon, sunn og god vegetarmat, strandliv, sol og varme.

Vi har kalt yogaferien vår for Playful Mindful – letthet og lekenhet innbyr til tilstedeværelse, man trenger ikke sitte i gravalvor på sin meditasjonspute for å øve oppmerksomhet. Det er gjerne i de øyeblikk der vi er fortapt i latter eller intens oppmerksomhet at vi er mest tilstede. Fordi det er det vi vil, fordi det er selve øyeblikket som holder oss på plass. På vår ferie vil vi forsøke å finne disse øyeblikkene. Selvsagt blir det tid for meditasjon, for rolig oppmerksomhet, egentlig for det hele. Vi vil la det være rom til hele mennesket og syns selv vi har funnet det rette stedet med perfekte omgivelser for akkurat det. Med på yogaferien får du 5 av Zenits mest erfarne instruktører, Siri N, Siri O, Marianne, Lea og Tatiana.

Søndag 17.september – fredag 22.september 2017

ALL INFORMASJON OM YOGAFERIEN:ZYFERIEHEFTE17 (3).compressed

INFORMATION IN ENGLISH HERE: engZYFERIEHEFTE17.compressed

Påmelding her:http://zenityoga.no/pamelding/product/187/
NB: Yogaferien har begrenset antall plasser

INNHOLD
– Yogaklasser for alle nivå. Hver morgen tilbyr vi både en dynamisk vinyasapraksis og en roligere yogapraksis. Du kan velge en av dem – eller delta på begge om du ønsker. I tillegg blir det en yogapraksis på ettermiddagene før middag, denne praksisen vil variere mellom aktiv yoga (vinyasa, leken acroyoga) og roligere yoga (restorativ yoga, mindful yoga, yin).
– Mindfulness og meditasjon. Det blir meditasjon hver morgen og noen kvelder. Det blir også liggende kroppsskanning.
– Vegetarisk/vegansk mat. Inkludert i prisen er frokostbuffet og middag. Menyen består av sunn vegetarmat laget av ferske, lokale råvarer. Maten vil tilpasses intoleranser og allergier, gi beskjed om dette ved påmelding.
– Utflukt til The Blue Cave som ligger en kort båttur fra Komiza. Turen er inkludert i prisen. Les mer om Blue Cave her: http://www.visbluecave.com/en/

PRISER
Inkludert i prisen er flere daglige yogaklasser og meditasjon, mat (frokost og middag), overnatting 17-22.september (5 netter), utflukt til The Blue Cave og skyss til/fra Vis havn ved ankomst og avreise.

Kr 9 450 (seng i rom delt med 1-2 andre)
Kr 9 450 (eget rom med dobbeltseng for to personer – passer par eller venner) Prisen er per person på rommet. Husk å skrive hvem du skal ligge på rom med når du melder deg på.
Kr 11 350 (eget rom)
Kr 12 600 (egen minileilighet)
Kr 11 250 (egen minileilighet med dobbeltseng for to personer) Prisen er per person på rommet. Husk å skrive hvem du skal ligge på rom med når du melder deg på.

Kr 3000 av beløpet er en påmeldingsavgift som ikke refunderes. Ved fremvisning av legeattest kan den resterende innbetalte summen refunderes før 1.august. Etter 1.august ingen refundering.

© 2017 Zenit Yoga • Utviklet av Divint