Blogginnlegg fra Siw Aduvill om kurset på Zenit forrige helg

  • Zenit

Blogginnlegg fra Siw Aduvill om kurset på Zenit forrige helg.

“Det er kjedelig i lengden å føle seg som den eneste raringen, å bli sett på som sensitiv og/eller eksentrisk fordi du vil beskytte dyrene og naturen som du kjenner en tilhørighet til. Samhold bidrar til å styrke vår personlige holdbarhet. Det var ett av temaene vi fokuserte i helgen i kurset Yoga In Action som gikk av stabelen i Trondheim. Det er tungt og ensomt å se på at noen raserer naturlandskapet der du bor til fordel for en motorvei, eller å virkelig ta inn over seg det 15000 klimaforskere gjentok i forrige uke: Det er fullt mulig at dette ikke går så bra.

Vi trenger andre engasjerte mennesker rundt oss for å ikke miste motet.”

Les blogginnlegget her: http://www.siwaduvill.com/blog/

Takk til alle som var med på kurset :)

© 2018 Zenit Yoga • Utviklet av Divint