Timeplanen for våren 2018 er klar!

  • Zenit

Da er timeplanen for vårsemesteret 2018 klar! De finner du her: http://zenityoga.no/klasser/timeplan/

Yogavåren starter mandag 15. januar, og hele den første semesteruka har vi som vanlig gratis prøveuke. Da er alle klassene gratis, bare ta med en venn og kom og prøv!

Vi har forlenget vårsemesteret i år, det varer helt fram til søndag 17. juni (totalt 20 uker). Så forlenget semester – til samme pris som i høst :) I tillegg har vi senket studentprisene på alle medlemskapene våre – vi vet mange studenter ønsker å gå hos oss, og vil gjerne legge til rette for at dere skal ha mulighet :)

Timeplanen er ganske lik høstens, men nytt til våren er Myk flyt på torsdag kveld – en rolig, deilig flyt, uten avanserte øvelser, egnet for alle nivå, også nybegynnere. (Myk flyt onsdag morgen fortsetter også til våren). Og – etter mye tilbakemeldinger og ønsker fra dere elevene, så er Ashtanga tilbake på timeplanen! Ashtanga ledet blir på onsdager 17.10, håper det er et tidspunkt som passer for dere som har savnet ashtangaen :)

Høstsemesteret varer tom søndag 10. desember, i tillegg setter vi opp to ekstraklasser i neste uke. Disse annonseres i egen post på både fb og nettsiden vår.
Høsten timeplan finner du nå her: http://zenityoga.no/klasser/timeplan-host-17/

© 2018 Zenit Yoga • Utviklet av Divint