Godt nyttår fra Zenit

  • Zenit

Godt nyttår, alle sammen!

2017 er over og vi er noen dager inn i det nye året. Vi håper alle har hatt ei fin julefeiring og en bra start på 2018. Selv har vi i stor grad prøvd å være avkoblet internett, telefon og sosiale media i jula, lagt igjen telefonen når vi har vært på tur, ikke sjekket mail eller facebook så mye, men heller vært til stede der vi er, med de vi er sammen med. Dette er en fin øvelse i å være utilgjengelig noen dager, å trekke seg tilbake og ta en liten retreat fra hverdagen, å innse at du har og er nok, akkurat der du er, akkurat nå, med hele deg. Tid til å tenke lange tanker, ha lange samtaler, gå lange turer, å bare være, uten så mye ting som skjer. Vi tenker at jula som en høytid for ettertanke og ro, er viktig for oss som lever ganske travle liv i et høyteknologisk samfunn, hvor vi hele tiden er mottakere av store mengder informasjon om mer eller mindre viktige ting. Bevissthet på det å ta seg en pause, en time-out, å logge av fra “verden”, om det er på yogamatta, på meditasjonsputa, på tur i skogen eller på andre måter. Slik vi ser det kommer verden til å ha et økende behov for verktøyene yoga og meditasjon i årene som kommer.

I dag har vi sendt ut årets første nyhetsbrev, dette kan dere også lese på vår fb-side under notater. I høst feiret Zenit 25 år, og dette markerte vi blant annet med å gi ut første utgave av Zenit Yoga Magasin – ZYM. Nå er ZYM også tilgjengelig i sin helhet digitalt, bare følg linken: https://issuu.com/zenityoga/docs/zym120172018

© 2018 Zenit Yoga • Utviklet av Divint