Timeplanen for høsten er klar!

  • Zenit

Da er timeplanen for yogahøsten på Zenit klar! Vi er fornøyd med høstens timeplan og håper dere også blir det Vi har endret litt på tidspunktene på ettermiddag, slik at det både skal være enklere å huske, og mulig å rekke første ettermiddags-klasse rett fra jobb. De fleste klassene fra i vår fortsetter til høsten, i tillegg blir det Danseyoga på torsdag kveld, Ashtanga ledet hver søndag kl. 10.30 og en ekstra restorativ & mindfulness på fredag formiddag. Det blir også flere spennende bolkekurs, og vi har fått nye, dyktige instruktører (egen post om dette kommer). Det legges ut datoer og påmelding til alle bolkekurs snart.

Så da er det bare å melde seg på og glede seg til en ny yogahøst på Zenit!

Du finner hele timeplanen og kan melde deg på her:https://zenityoga.no/klasser/timeplan/

© 2019 Zenit Yoga • Utviklet av Divint