Timeplanen for VÅREN 2019 er klar!

  • Zenit

Da er timeplanen for VÅREN 2019 klar! 😃🙏 Yogavåren starter mandag 14. januar, og hele første semesteruke har vi som vanlig gratis prøveuke. Semesteret varer i 20 uker, med redusert timeplan de siste to ukene (uke 23+24).
De fleste av høstens klasser fortsetter til samme tidspunkt, men vi har gjort noen endringer som vi håper dere setter pris på. Yoga nybegynner onsdag kveld fortsetter som en Yoga videre-klasse, da kan dere som var nybegynnere på denne klassen fortsette på samme dag og tid 👍 På torsdag kveld har vi fått inn Pilates med Mona Stedenfeldt, dette synes vi er veldig spennende og håper dere vil sjekke ut klassen hennes!💜 Vi har også flere nye instruktører: Stian Backe kommer inn på Vinyasa 1 tirsdager kl. 20.00, Marte Berge Gullesen tar over Yoga videre på mandager 18.15, Ylva Cecilie Vestrheim skal ha Yogaswing onsdager 16.30 og Silje Solli Andreassen skal ha barselyoga-kurs på torsdager. Nærmere presentasjon av alle de nye lærerne kommer!
Påmelding og mer info på nettsiden vår 🙂🙏
https://zenityoga.no/klasser/timeplan/

© 2019 Zenit Yoga • Utviklet av Divint