Å MØTE OG BLI MØTT – workshop 5-6. april

  • Zenit

Å MØTE OG BLI MØTT med MAGNUS MYHR 5-6/4

Dyktige Magnus Myhr kommer til Zenit og holder kurs om å møte seg selv på matta og i praksisen. Dette blir så bra!

Dato: 5.-6. april 2019

Meld deg på her

 

 

 

Å MØTE OG BLI MØTT
En yogapraksis handler om hvordan man møter seg selv og andre, på og av matta. Gjennom praksisen kan man bygge styrke og handlekraft, observere tendenser og gi støtte. Man kan slippe vekten, og bli tatt imot. I denne workshopen som består av tre klasser, vil Magnus gi en intro til Embodied Flow™ og sin egen praksis, som består av dynamiske flytsekvenser, det han liker å kalle meditasjon i bevegelse. Timene er eksperimenterende og utforskende, og kan inkludere asana, somatiske øvelser, fordypning i pranayama, mantra og meditasjon. Magnus vektlegger å styrke ens egen kroppsbevissthet og opplevelsen av å være i kroppen, ved å åpne stadig dypere lag av bevissthet. Passer for erfarne og litt erfarne yogier.

Embodied Flow™ er en utforsking av kroppen og sinnet gjennom asana (fysiske yogaposisjoner), meditasjon og erfaringsbasert anatomi (dvs. å lære gjennom å oppleve / somatisk bevegelse). Embodied Flow™ er utviklet av Tara Judelle og Scott Lyons.

Fredag 5/4 kl. 18-20: Å møte og bli møtt
Her vil vi jobbe med hvordan vi møter praksisen og oss selv på matta, ved å finne en balanse i bruken av energi. Gjennom flyt og pust vil vi finne letthet, støtte og romslighet.

Lørdag 6/4 kl. 10-12: Forbindelser
Hvordan henger plassering og kunnskap sammen med hvordan praksisen utvikler seg på og av matta? I denne klassen skal vi finne midten og aktivere kroppen derifra.

Lørdag 6/4 kl. 13-15: Artikulasjon og integrering
I siste klasse skal vi fortsette å artikulere og integrere inn i kroppen noe av det vi har forska i, gjennom en klasse med fokus på flyt og bakoverbøyninger.

PRISER:
Hele kurset (ordinær): kr 1350
Hele kurset (early bird): kr 1150 (ved påmelding før 25/3)
Per 2-timers del (ordinær): kr 500
Per 2-timers del (early bird): kr 450 (ved påmelding før 25/3)

OM MAGNUS MYHR
Magnus Myhr (f.1985) er fra Klæbu og har jobbet som utøver innen dans og teater siden 2007. Han er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo, BA moderne og samtidsdans med videreutdanning fra Movement Research Center i New York og The Edge i Los Angeles. Magnus har praktisert yoga i 18 år, og de siste årene har han særlig dykket ned i studier med sin lærer Tara Judelle og hennes Embodied Flow™. Han underviser hatha-yoga inspirert av Embodied Flow™, Anusara Yoga, Katonah Yoga og filosofiske tradisjoner fra øst og vest. Magnus takker sine lærere Tara Judelle, Elena Brower, Ally Bogard, Basia Lipska, Barbra Noh og Mindy Bacharach.
Han har tidligere undervist yoga for Carte Blanche – Norges nasjonale kompani for samtidsdans (Bergen), på DansiT (Trondheim) og ved Leela Yoga. (Oslo) Magnus sin hjemmeside: https://www.magnusmyhr.no/

*Kurset kjøres med forbehold om nok påmeldte.

Meld deg på her

© 2020 Zenit Yoga • Utviklet av Divint