Da er timeplanen for HØSTEN 2019 klar!

  • Zenit

Da er timeplanen for HØSTEN 2019 klar!

Yogahøsten starter mandag 12. august, og hele første semesteruke har vi som vanlig gratis prøveuke. Da er alle klassene gratis, bare ta med en venn og kom!

Semesteret varer i 18 uker, med redusert timeplan de siste to ukene (uke 50+51). De fleste av vårens klasser fortsetter til samme tidspunkt, men vi har gjort noen endringer som vi håper dere setter pris på. Vi er også veldig fornøyde med å få flere nye instruktører til høsten, Gro Hoff tar over Restorativ & mindfulness torsdager kl. 11.00, Kristin Larsen skal ha Rolig yoga mandager 16.30 og Kine Bratbak skal ha Vinyasa 1 torsdager 18.15. I tillegg er Katinka Sætersdal Remøe tilbake og skal ha Ashtanga ledet onsdager 16.30 og åpne for Selvpraksis hver tirsdag morgen mellom 06.30 og 08.30  Nærmere presentasjon av alle de nye lærerne kommer!

Alle høstens bolkekurs legges ut i neste uke.

Påmelding og mer info på nettsiden vår
https://zenityoga.no/klasser/timeplan/

© 2019 Zenit Yoga • Utviklet av Divint