SEMESTERSTART OG GRATIS PRØVEUKE

  • Zenit

NYTT YOGA-ÅR ☀️
Endelig er vi klare for semesterstart igjen på Zenit Yoga, og det betyr:
🙏🏻🙏🏻GRATIS PRØVETIMER HELE UKA FRA MANDAG TIL SØNDAG! 🙏🏻🙏🏻.

Vi gleder oss til å åpne dørene for gamle og nye medlemmer 😊
I hele uke 3 har vi åpen uke hvor alle faste klasser på vårens timeplan er helt gratis å delta på. Så her har du muligheten til å bli med på din favorittklasse eller kanskje prøve noe helt nytt – og ta gjerne med deg en venn eller familiemedlem som vil besøke Zenit 😊
.

Det blir alltid litt ekstra trøkk denne første uka, og av praktiske årsaker er det ikke mulig å skrive seg opp på venteliste på noen av klassene på forhånd. Har du allerede meldt deg på og betalt for semesteret har du førsteprioritet til å få plass på timen, men ut over det er regelen enkel – FØRSTEMANN TIL MØLLA 🙏🏻
Vi på Zenit Yoga ønsker hjertelig velkommen til en herlig start på yogavåren på Bakklandet!⭐️

© 2020 Zenit Yoga • Utviklet av Divint