Yoga + Myofascial Release Workshop m/Emilie Thun

  • Zenit

🌊FLOW WITH EASE🌊
Yoga + Myofascial Release Workshop med Emilie Thun lørdag 8.februar på Zenit.

Yogapraksis, fascia release, selvmassasje, pust og avspenning.
Velkommen til yogaworkshop med ekstra fokus på å løsne opp i spenninger i muskler og fascia i hele kroppen og opplev hvordan disse enkle verktøyene kan gi deg økt frihet i bevegelse og pust, senke stressnivået og tilføre det lille ekstra både i yogapraksisen og i hverdagen din.

I denne workshopen vil du både få delta på en flytende og dynamisk yogapraksis som setter i gang kroppen, et kort foredrag om fascia og myoreflexterapi, muskelspenninger, de ulike muskelmeridianene i kroppen og deres samspill, samt hvordan manuell behandling og egenmassasje eller trykkpunkter kan være effektivt, skadeforebyggende og lindrende. Workshopen avsluttes med en guidet avspenning som får deg til å lande og flyte videre.

Dato: Lørdag 8. februar
Tid: Kl. 12.00-15.00 (3t)
Pris: 500,-
Nivå: Åpent nivå, men man bør ha kjennskap til, eller ha praktisert yoga tidligere.
Utstyr: Komfortable klær, ta gjerne med en notatbok

Les mer + påmelding: https://zenityoga.no/pamelding/product/323/

© 2020 Zenit Yoga • Utviklet av Divint