Den nye plattformen for yogaklasser på nett med Zenit er klar! 

  • Zenit

🌟 Yey! Den nye plattformen for yogaklasser på nett med Zenit er klar! 🌟

Vi har kastet oss rundt og lent oss tilbake, og kommet fram til det vi tror er beste løsningen for våre medlemmer våren 2020. Her vil dere finne nye klasser hver uke, og alle vil ha tilgang på alle klassene.

Rett før helga sendte vi ut en egen epost til alle dere som er medlemmer med praktisk informasjon for å navigere og finne veien inn på nettplattformen vår. Har du gyldig klippekort hos oss denne våren? Da skal du også ha tilgang til vårt nye virituelle klasserom – send oss en mail på info@zenityoga.no så får du tilsendt den informasjonen du trenger. Hvis du er medlem våren 2020 og ikke har mottatt en epost fra oss – ta kontakt med oss, så finner vi ut av det!

På den nye nettplattformen vår finner du klasser med ulike nivå, tema, stiler og varighet, og klassene undervises av lærere fra Zenit. Som medlem får du tilgang på alle klassene vi allerede har filmet de siste ukene, disse klassene vil nå tas bort fra vår youtube-kanal og kun være tilgjengelig for våre medlemmer. I tillegg vil det hver uke legges ut rundt ti helt nye klasser av ulik varighet og tema. Det er også mulig å komme med klasseønsker til oss 🙏

Er du ikke medlem eller har klippekort, men ønsker å praktisere sammen med oss på nett? Det kan du, selvfølgelig!💛

Da betaler du via nettsiden vår og får tilsendt en medlemskode som du skal bruke for å få tilgang på vårens klasser.

1 måneds nett-medlemskap koster kun kr 550. Dette inkluderer tilgang til ca 10 nye klasser hver uke + 24 tidligere klasser.

Ta en forhåndstitt på plattformen vår her: https://zenit-yoga.teachable.com/p/zenit-yoga-pa-nett-varen-2020

Du betaler her: https://zenityoga.no/pamelding/product/324/

Velkommen til alle gamle og nye elever på Zenit! 💚

© 2020 Zenit Yoga • Utviklet av Divint