SOMMERDRØM I ITALIA – ZENIT YOGA RETREAT 2018

Din styrke kommer fra dypet i deg selv. For å søke etter indre styrke, en vender oppmerksomheten innover og møter sin egen sannhet. Retreat er et intimt møte med deg selv; din egen kilde og næring, og naturen rundt deg. Naturen og stedet, dyp yoga-, meditasjon- og pranayama-praksis, samt erfarne veiledere er nøkkelen til en god prosess. Zenit Yoga kan med sin mangeårige erfaring tilby en drømmereise – så du kan fokusere på din egen praksis og prosess, og bli med til en uforglemmelig indre og ytre reise.

Tid: lørdag 4. august til lørdag 11. august 2018

Sted: In Sabina i Italia

NB: Begrenset antall plasser – maks 22 stk.

Bli med Lea Loncar og Marianne Helgesen til en transformativ reise til det vakre retreatstedet In Sabina i Italia –  godt gjemt mellom landsbyene i fjellene utenfor Roma.

Dette er en opplevelsesreise til det yogiske Italia, hvor vi vil oppdage det kontemplative, skjulte, autentiske og farverike –  rundt oss og i oss selv. Vi reiser til et magisk sted hvor naturen bader i frodighet  av sommerfrukter, dufter og varme, og inviterer oss til en reise innover for å bade i vårt indre univers. In Sabina er et paradis for yogier som søker energi-opplading, oppvåkning av et indre liv og dypere livs-inspirasjon som kommer fra indre ressurser.

Praktiser Yoga, Meditasjon og Pranayama daglig på ute-platået, med grønn skog, varme sommerdufter og blå himmel som bakgrunnspallett. Å praktisere i naturen er et møte med din intuisjon og grunnleggende indre sannhet. Pusten får aroma av skogen og urter, kroppen blir til levende jord, og tankene blir skyene på himmelen. En dypere erkjennelse om at alt er ett.

DINE LÆRERE OG VEILEDERE PÅ RETREATEN
Gå dypere i din praksis med omtenksom veiledning av Zenits erfarne og dedikerte lærere Lea Loncar og Marianne Helgesen.

LEA LONCAR
E-500 RYT, M.s (Psykologi), 25 års erfaring med yogaundervisning. Lea har internasjonal bakgrunn fra flere yogaretninger (Vinyasa, Ashtanga, Integral, Terapeutisk) og har vært heldig å få studere med grunnleggerne av Moderne Yoga, slik som K.Pattabhi Jois, Swami Satchidananda, Swami Ramananda, Doug Swenson og mange andre. Lea er en dedikert yogi som lever det hun underviser. Lea sine klasser er innsiktsfulle, rike og behagelige. Hun har en dybde og lekenhet i undervisningen som gjør at elevene føler seg trygge og ivaretatt. Lea er grunnlegger og medeier på Zenit Yoga.

MARIANNE HELGESEN

E-200 RYT, Offentlig godkjent sykepleier, 15 års erfaring med yogaundervisninng. Marianne hadde sitt første møte med yoga i 1994, som ung jente da hun deltok på klasser med Lea Loncar. Senere begynte hun å studere yoga under Lea sin tette veiledning og oppfølging. Hun tok yogalærerutdanning med R. Alexander Medin på Puro Yoga i Oslo, med vektlegging på Ashtanga Yoga og Yogaens filosofi. I de senere årene har hun undervist på Zenit Yoga og hun er medeier der. Marianne underviser både Ashtanga, Vinyasa og Restorativ, og er en positiv og empatisk lærer med oppriktig kjærlighet for yoga.

OM IN SABINA
In Sabina er et fantastisk retreatsted for enhver yogautøver. Naturens renhet, i kombinasjon med varm, nydelig og rik vegansk mat, tilstedeværelse av erfarne verter som tenker på enhver detalj for at din prosess får en god støtte, gjør dette stedet til en av de mest ettertraktede retreatstedene i verden. Alt i In Sabina minner en om at livet er i nuet, at hvert øyeblikk er bliss og at vi er i ett med naturen og oss selv.

Mat
Vegansk, vegetarisk og glutenfritt etter ønske.
3 måltider per dag er inkludert (utenom middag fredags kveld)

 

 

 

TYPISK DAGSPROGRAM 
7:00 – 09:00 – Varm, aktiv og dyp Vinyasa yogapraksis og Pranayama
09:00 – 10:00 – Nydelig lett frokost
10:00 – 11:00 –  Stille eller dynamisk meditasjon
12:00 – 13:00 – Magisk lunsj
13:00 – 17:00 – Sommerdrømtid: Les bok i hammocken, unn deg massasje, hopp i bassenget, gå tur eller hvile.
17:00 – 18:30 – Yin /restorativ  yogapraksis
19:00 – Middag i solnedgangen (fredag spiser vi ute)

 

 

 

 

Hvem er denne retreaten for?

Retreat er for yogautøvere på alle nivå som vil fordype sin individuelle yogapraksis med kontinuum av ei uke. Retreat er en inspirasjon som varer lenge og beveger noe dypere i oss. Med erfarne yogalærere og veiledere vil du få god oppfølging og støtte i din prosess. Det eneste du trenger er godviljen til å leve yogisk i ei uke, med dedikasjon til praksis og nysgjerrighet til å vende blikket innover.

PÅMELDING OG PRISER


Prisen inkluderer 

 • Morgenpraksis i yoga
 • Meditasjon – og pranayamapraksis
 • Restorativ – og yinpraksis 
 • Frokost
 • Lunsj
 • Middag (utenom fredag kveld når vi skal ut og spise :)
 • Rom (delt, eget eller yurt (telt), alt etter ønske)

Prisen inkluderer ikke

 • Flybillett 
 • Forsikring
 • Transport fra flyplassen til In Sabina*
 • Andre ting som massage, sykkelleie etc

*se info under Reise og dag 1

Du kan velge mellom flere botyper:

BO UTE


Dette er for deg som liker camping. Kun solar kraft for lampen, ingen elektrisitet. Utedo og utedusj.

Yurt delt:  9 500 kr

Yurt singel: 11 500 kr

(kun 3 yurt. 1-2 pers per yurt. De er små, anbefaler kun 1 pers. (eller to som kjenner hverandre godt som feks kjærestepar/vennepar) pr. yurt)

BO INNE 

Delt rom: 13 500 kr

 

Singel rom:  16 500 kr

 

 

 

Vi har de beste prisene før 15. januar 2018

Early bird 1000 kr i rabatt om du melder deg på før 15 Januar 2018.

Flybilletter til Roma er også billigst før jul.

 

Reise og dag 1

Reis til Roma Fiumicino flyplass, med ankomst senest kl 14:30 den 4.august.

In Sabina ordner med transfer til retreatstedet fra flyplassen, minibuss kjører kl 15:00. Ankommer In Sabina ca kl 16:30.

17:00 Hvile, bli kjent med stedet

18:00 Restorativ yoga

19:00 Middag

Det går en In Sabina transfer fra flyplassen 4. August kl 15:00 for en rimelig pris .Prøv å nå det tidspunktet og reis i felleskap. Når vi er flere per minibuss koster det i snitt 20-30 euro per person fra flyplassen til In Sabina. Reisen fra flyplassen til In Sabina tar 1,5t.

NB: Hvis du vil reise alene, du kan ta taxi til In Sabina fra flyplassen (ca 120 euro)  eller ta toget (4 euro)  til Stimigliano og send sms eller ring In Sabina på +39 340 3876028 for å avtale henting (25 euro, 20 min kjøring). Varsle i god tid i forveien når du kommer.

Hvis du trenger detaljert oversikt over ankomst fordi du reiser alene, gjerne varsle oss og vi skal hjelpe.

Vi forventes tidligst 16:30, og ikke før den tid. Hvis du vil komme dagene før eller bli igjen etter etter retreaten, kan vi hjelpe med å finne overnatting i nærheten av In Sabina.

Sjekk ut den 11.8 og reisen fra In Sabina med minibuss er kl 10:00. Hvis du må reise tidligere, tidligste tog er kl 04:42 og du er på flyplassen kl 06:33.

© 2019 Zenit Yoga • Utviklet av Divint