Stille dag lørdag 28. april

Lørdag 28. april inviterer Zenit Yoga til stille dag med meditasjon og yoga.
Hensikten med en dag i stillhet er å vende blikket innover samtidig som en er i et fellesskap med andre.
 
Vi vil i løpet av dagen gjøre både kroppsskanning, yoga, sittende og gående meditasjon, samt at vi i te-pausen vil praktisere det å drikke/spise med oppmerksomhet i stillhet.
Vi håper at denne dagen vil gi påfyll og inspirasjon for videre praksis.
Velkommen :)
 
 Lørdag 28. april fra kl. 10.00-16.00

Pris: 550 kr. Dette inkluderer te og snacks. Ha med medbrakt lunsj.

Sted: Zenit Yoga

Lærer: Hege Kristin Stokka

OM HEGE KRISTIN STOKKA

Hege har holdt på med yoga i over 10 år, og ble ferdig med sin yogalærer-utdannelse ved Zenit Yoga våren 2014, RYT200. I tillegg har hun deltatt på ulike workshops og kurs med yogalærere fra inn- og utland gjennom en årrekke.

Mange år med kronisk sykdom har gitt Hege personlig erfaring i hvordan yoga kan forbedre helsen og være et verktøy for å takle helsemessige utfordringer. Både den fysiske og mentale effekten av yoga har skapt en nysgjerrighet og et ønske om å lære mest mulig om det mangfoldige yogasystemet. Hun har også tatt kurs innenfor restorativ trening som hun kombinerer med yoga for å få et mest mulig helhetlig helsemessig fokus. Hege er stadig på jakt etter ny inspirasjon som hun kan videreformidle til sine elever!

Hege Kristin har videreutdanning i mindfulness med Viggo Johansen ved Zenit Yoga 2016-17. Våren 2018 underviser hun blant annet klassene Mindfulness og Rolig yoga og Mindfulness på Zenit.

© 2018 Zenit Yoga • Utviklet av Divint