YOGA OG ØKOLOGISK FROKOST

Torsdag den 26. september inviterer ØKOUKA i Trøndelag og Zenit Yoga til en forfriskende yogapraksis etterfulgt av en deilig heløkologisk frokost basert på lokale råvarer i sesong. Arrangementet finner sted i Zenit Yoga sine lokaler på Nedre Bakklandet 58.

Kl. 07.00-08.15: YOGAPRAKSIS – MYK FLYT
Kom og start dagen med en rolig og skånsom time hvor ulike yogaøvelser blir satt sammen til en myk flyt. Klassen har et åpent nivå og passer for deg som er i normalt god form. Timen vil inneholde liggende og sittende øvelser, en dynamisk sekvens hvor vi gjør både Solhilsen og stående stillinger, og avsluttes med en herlig avspenningsdel hvor vi roer kroppen helt ned.
Yogautstyr får du låne hos oss.

Kl. 08.15-09.30: ØKOLOGISK FROKOST MED RÅVARER I SESONG

Pris: 150,-
Påmelding innen: 12. september
Begrenset antall plasser.

Zenit Yoga er et av de eldste yogasentrene i Norge, og feiret i 2017 25-års jubileum. Vi har en variert timeplan hvor man finner klasser på alle nivå, alt fra nybegynner til mer erfaren. Du vil også finne god variasjon mellom de ulike klassene. Fra det helt rolige og nedtonede, til mer dynamiske klasser med fart og styrke. Vi tilbyr også helgekurs og workshops, samt yogalærerutdannelse og instruktørutdannelse i mindfulness.

Har du spørsmål knyttet til yogapraksisen, påmelding eller Zenit sine lokaler kan du sende oss en mail på info@zenityoga.no

For spørsmål som gjelder selve frokosten eller ØKOUKA i Trøndelag kan du sende en mail til ritapaltiel@gmail.com

Velkommen!

© 2020 Zenit Yoga • Utviklet av Divint