EKSTRA TILBUD

I tillegg til våre ukentlige klasser og ekstra kurs, har vi også ekstra tilbud mot deg som individ og også til bedrifter. Vi tilbyr yoga for små og store bedrifter, enten som regelmessige kurs, eller som mindre events – i lunsjen på et distriktsmøte for eksempel. Vi kan også tilby private klasser, enten som ekstra oppfølging ifht plager du har, eller bare som faglig/teoretisk input i øvelsene. Vi kan også lage egentreningsprogram for deg om du ikke har muligheten til å komme på klasser.

laby.jpgZenit er et levende yogasenter med varme og rom for alle, og derfor har vi valgt å åpne for muligheten til å søke om plass som frivillig, eller karmayogi, mot å gå billigere/gratis hos oss. Dette har vært et tilbud vi har hatt hele veien, men vi ønsker å være åpen rundt tilbudet, slik at de som vil prøve yoga, men blir hindret av det økonomiske nå også får en sjanse.

Vi ønsker også å støtte opp under det kulturelle og kunstneriske. Vi har derfor et tilbud til de kunstneriske spirene som skulle ønske det, om å enten henge opp kunst i våre lokaler (med vernissage i tillegg), eller om å spille små intimkonserter i våre lokaler.

Les mer om hvert tema på egne sider, eller kontakt oss for mer info og spørsmål.

© 2019 Zenit Yoga • Utviklet av Divint