PRIVATTIMER

 

21

Mye av yogaundervisningen ble opprinnelig gjennomført som et en-til-en forhold mellom lærer og elev, hvor eleven fikk grundig og skreddersydd oppfølging for sine spesielle behov. Zenit Yoga tilbyr private klasser med våre instruktører, hvor du som elev vil ha mulighet til å få en ekstra oppfølging ifht plager du har, eller bare få mer tilrettelegging i de ulike øvelsene for akkurat din kropp og ut i fra dine ønsker.

Vi kan også lage egentreningsprogram for deg om du ikke har muligheten til å komme på klasser, eller hvis du er interessert i å praktisere ekstra hjemme på egen hånd.

Privattimer kan også bookes for grupper av privatpersoner, f.eks til bursdager, utdrikningslag osv.

Hvis du er interessert i å avtale en privattime, send oss en epost med litt informasjon om deg selv og hva du ønsker, og evt om du ønsker en spesiell instruktør.

 

Zenit privatklasse

Varighet: 1 – 1,5 time
Innebærer: Avtales via mail. Tilpasses ditt ståsted. Du kan forespørre en lærer, eller vi setter opp med den det passer best for.

» Pris 1 time: 1300 kr
» Pris 1,5 time: 1600 kr
* rabatt ved fler enn 5 klasser bestilt til samme tid.

>> Avlysning av privatklasse eller annen avtalt aktivitet utenom semesterklasser:
Avbud må meddeles 24 timer før den avtalte timen. Melder du avbud senere enn 24 timer før, vil det påløpe et gebyr på kr 400. Uteblir du fra time uten å melde avbud, avregnes den som en hel time og vil faktureres fullt. 

© 2018 Zenit Yoga • Utviklet av Divint