BEDRIFT

Yoga forebygger skader og sykdommer. Gir mindre sykefravær.
Det gir bedre fysisk og mentalt velvære for den enkelte, bedre miljø og samhold i bedriften.


Man trenger ikke være myk eller i god form for å gjøre yoga. Øvelsene kan hjelpe mot ryggproblemer, stresshodepine, spente muskler og søvnproblemer. Yoga har både en umiddelbar effekt i form av avspenthet og glede, og en viktig forebyggende effekt i forhold til både fysiske og mentale plager.

Zenit Yoga er det mest etablerte og anerkjente yogasenteret i Trondheim, og i løpet av 20 år har vi tilbudt kurs i yoga for alle typer mennesker , og holdt egne kurs for ulike organisasjoner som ISFIT og NTNU, dansere, kampsportutøvere og profesjonelle idrettsfolk. Vi har også hatt et vellykket samarbeid med Trondheim kommunes bedrifthelsetjeneste i forbindelse med langtidssykemeldte.

Vi på Zenit Yoga bruker den kunnskap og erfaring vi har til å gi dere noe unikt, enten dere ønsker å bruke yoga som et tilbud til bedriftens sykmeldte, forebygge sykefravær, eller som et tiltak for å bedre trivselen og gi de ansatte litt ekstra piff i hverdagen.

Som bedrift kan dere kan velge mellom flere spennende tilbud. Vårt fremste tilbud er bedriftsrabatt (15% avslag per pers.) på våre ordinære klasser, og de ansatte kan velge mellom flere ulike klasser på vår fyldige timeplan. Hvis dere ønsker å oppleve yoga som en gruppe, har vi ferdige pakker dere kan velge mellom, og også teambuilding/workshop – muligheter. Se under for mer info.

 

15% RABATT PÅ
ORDINÆRE KLASSER

Har dere flere ansatte som er interessert i yoga, men det er vanskelig å finne et felles tidspunkt og/eller lokale?
Da kan vi tilby bedriftsrabatt (15%) på våre ordinære klasser, uansett om det er den ansatte eller bedriften som betaler. Send oss en mail med navn og kontaktinfo til de interesserte, så tar vi kontakt og anbefaler klasser og tidspunkt.

PÅFYLL

60 MIN // 8 UKER

Rolig yoga som kan utføres av alle. Her er det ikke fokus på tempo og høy puls, men på å kjenne på kropp og pust, lære seg å slappe av, og gi seg selv et påfyll i hverdagen.

PUSTEROM

30 MIN // 5 UKER

Yoga på kontoret. Med bruk av stoler og pulter lærer vi bort enkle øvelser og pusteteknikker som man kan gjøre ved arbeidsplassen uten at man trenger treningsutstyr.

FORFRISKNING

60 MIN // 8 UKER

En grundig introduksjon til klassisk yoga. Her bygger vi styrke, smidighet, utholdenhet og balanse med en jevn progresjon av øvelser. Hver klasse avsluttes med avspenning. Vi tilbyr også yoga for de mer viderekomne, om flere har erfaring med yoga fra før.

TEAMBUILDING

Vi har også mulighet til å tilby teambuilding for deres bedrift, om det så skulle dreie seg om et avbrekk i løpet av et seminar; en workshop, eller 5-8 uker med yoga-øvelser som styrker samhold og samarbeid mellom de ansatte.

Gi bedriften og dine ansatte det lille ekstra. Kontakt oss i dag!

Vi kan komme til dere eller dere til oss. Ta kontakt på info@zenityoga.no for å få tilsendt vår brosjyre med mer informasjon om de ulike tilbudene og priser. Antall uker med kurs, og klasselengde kan også avtales individuelt.

© 2020 Zenit Yoga • Utviklet av Divint