Ingrid

Yogalærer

Ingrid har undervist som gruppeinstruktør siden 1987. Hun har i løpet av disse årene undervist det meste av treningsformer i treningssenter bransjen. Hun er sertifisert gruppeinstruktør gjennom GIT og NHF i 1992, Les Mills i 1997, The Academy i 2010. Hun har 200hours sertifisering fra Global Yoga i 2014/15 og 2016 (Grunnutdanning, Yin yoga og KIDS yoga). Ingrid fullførte lærerutdanningen ved Zenit RYT200 i 2015/16. Ingrid har deltatt i en rekke små og store yoga workshops. Ingrid er også en del av Global Yoga Trondheim, et karmayoga prosjekt som siden høsten 2015 hver måned tilbyr donasjonsbasert yoga til inntekt for veldedige formål.

Ingrid er utdannet barnevernspedagog og jobber til daglig som fagkoordinator ved Barne- og familietjenesten Heimdal. Hun har fire barn, som har rukket å bli tenåringer og unge voksne.

Ingrid trives godt med bevegelse utendørs og føler en sterk trang til å klatre opp på høye fjell. Mottoet er variasjon i trening, både for kropp og sinn. Ingrid har deltatt jevnlig på yogaklasser siden 2010 og yogaen har vært en del av daglig rutine siden 2012. Yoga ble veien tilbake til en frisk og velfungerende kropp etter å ha fått påvist reumatisme og en mild variasjon av Bechtrews. Med åpent sinn, humor og med respekt for den fysiske kroppens muligheter og begrensinger kan man finne sin indre glede.

© 2018 Zenit Yoga • Utviklet av Divint