Julie A

Yogalærer

Julie startet sin yogapraksis på Zenit i 2007 og har hovedsakelig praktisert vinyasa- og asthanga yoga. Julie har sin bakgrunn i rytmisk gymnastikk (RG) og turn, og har trenerutdanning innen Norges Gymnastikk- og Turnforbund. Hun har vært aktiv gymnast, og senere trener og dommer i en årrekke. Gjennom turn har hun også danset ballet, både moderne og klassisk i flere år, så yoga ble en naturlig forlengelse av dette.

Yogainstuktørrollen startet hun i som instruktør i med faste klasser i både yoga og pilates på et treningssenter i 2008. Våren 2013 begynte hun som vikar på Zenit, og startet med faste timer på timeplanen høsten 2013. Selv om hun er en fleksibel instruktør, er det vinyasabaserte flyttimer som ligger hjertet nærmest. Erfaringen fra turn, dans og ballett kommer godt med i utforming av klassene med spesielt fokus på oppbygging av riktig styrke, linjer og kreativ flyt. Etter å ha blitt diagnostisert med brystkreft i 2012, har yoga og mindfulness personlig vært viktig under behandling og på veien tilbake til en friskere helse, noe hun også tar med seg inn i instruktørrollen.

Julie har deltatt på flere ulike kurs og workshops med bl.a Kathryn Bruni-Young, Noah Mazé, Lea Loncar, Jordan Bloom, Laurel Hodory, Wayne Krassner, Aleksander Medin, Veslemøy Thørud og Milla Floryd for å nevne noen.

Hun er også aktiv bruker av naturen både over og under vann, både til fots, på sykkel, på ski og snowboard. Julie er ansatt som overingeniør ved institutt for kjemi på NTNU.

© 2020 Zenit Yoga • Utviklet av Divint