Julie

Yogalærer

Julie startet sin yogapraksis på Zenit i 2007 og har hovedsakelig praktisert vinyasa- og asthangayoga. Julie har sin bakgrunn i rytmisk gymnastikk (RG) og turn, og har trenerutdanning innen Norges Gymnastikk- og Turnforbund. Hun har vært aktiv gymnast, og senere trener og dommer i en årrekke. Gjennom turn har hun også danset ballet, både moderne og klassisk i flere år, så yoga ble en naturlig forlengelse av dette.

Yogainstuktørrollen startet hun i som instruktør på 3T-Trening Midtbyen i 2008, og har hatt faste vinyasabaserte timer på timeplanen, samt kurs og workshops for både instruktører og elever på 3T. Våren 2013 begynte hun som vikar på Zenit, og startet med faste timer på timeplanen høsten 2013. Selv om hun er en fleksibel instruktør, er det vinyasabaserte flowtimer som ligger hjertet nærmest. Erfaringen fra turn, dans og ballett kommer godt med i utvikling og utforming av klassene med spesielt fokus på oppbygging av riktig styrke, linjer og kreativ flyt.

Etter å ha blitt diagnostisert med brystkreft i 2012, har yoga og mindfulness personlig vært viktig under behandling og på veien tilbake til en friskere helse, noe hun også tar med seg inn i instruktørrollen.

Julie har deltatt på flere ulike workshops med bl.a Lea Loncar, Jordan Bloom, Laurel Hodory, Wayne Krassner, Aleksander Medin, Veslemøy Thørud for å nevne noen.

Til vanlig er Julie ansatt som avdelingsingeniør ved institutt for kjemi på NTNU

© 2019 Zenit Yoga • Utviklet av Divint