Kari-Anne

Yogalærer

Kari-Anne har praktisert og undervist yoga siden 2003. I 2014 fikk hun sin formelle yogakompetanse da hun reiste til Thailand og tok sin første yogalærerutdanning på 200 timer hos Vikasa Yoga. Hun har siden deltatt på en rekke kurs, workshops og utdanninger med store internasjonale lærere som blant annet Johanna Andersson, Rusty Wells, Satu Tuomela, Katy Appleton, Mark Stephens, Sofia Ringsten m.fl.

Kari-Annes intensjon er at yoga er for alle: Alle skal oppleve at de er gode nok – at de mestrer. Klassene til Kari-Anne har ofte fokus på å finne fram leken, gleden, dansen og kreativiteten i seg selv. Samtidig oppfordres det til å bevege seg utenfor komfortsonen innen trygge rammer. Vi er alle evige studenter i livets skole, so why so serious?

Yoga for Kari-Anne er uendelig mye mer enn det som skjer på yogamatta. Gjennom å praktisere yoga blir man bedre kjent med seg selv, og det som skjer på yogamatta gjenspeiles i livet utenfor matta. Det er først i verden utenfor yogamatta magien virkelig kan skinne gjennom.

Til daglig jobber Kari-Anne som lærer på Strindheim skole i Trondheim.

© 2018 Zenit Yoga • Utviklet av Divint