Laura

Yogalærer

Laura har praktisert  Yoga siden år 2000. Hun startet sin Yogareise i Rotterdam med en fast lærer som mikset Hatha yoga med Kundalini yoga, og la inn en liten dose med yogafilosofi hver yogatime. I tillegg tok hun noen kurs i praktisk filosofi, hvor det i tillegg var fokus på meditasjonstekniker. Da hun flyttet fra Nederland til Norge i 2012 ble hun elev hos Zenit, hvor hun tok klasser i Iyengar, Vinyasa, og Ashtanga yoga. Laura ble utdannet yogalærer gjennom Zenit Yoga Lærerutdanning 2014 (RYT 200) og fullfører i 2015 en 100-timers yogalærerutdanning innenfor Yin yoga, hos Yin Yoga Instituttet i Oslo.

I tillegg har hun deltatt på en rekke kurs i regi av Zenit Yoga, og andre yogasenter i Trondheim og omegn. Før hun kom til Zenit Yoga, har hun undervist yoga på en treningssenter i byen, og har i tillegg en time i uken hvor hun underviser sine kolleger på jobb.

Laura er opprinnelig ernæringsfysiolog, har en master i offentlig ledelse, og jobber som rådgiver innen helse og velferd i Trondheim kommune.

© 2018 Zenit Yoga • Utviklet av Divint