Marie

Yogalærer

Marie har praktisert yoga helt siden ungdomsårene da hun arvet en yogabok fra sin bestefar som hadde drevet med yoga. I 2016 fullførte hun sin 200 timers yogalærerutdannelse ved Zenit og har etter det deltatt på flere lærerworkshops med lærere som Mark Stephens og Shiva Rea.

Marie har undervist på yogafestivaler i Norge slik som Arctic yoga conference og Midsummer yoga festival. Hun tok sin mastergrad i rådgivnings vitenskap ved NTNU der hun skrev sin masteroppgave om opplevelser med endrede bevissthetstilstander i yoga. Marie er også utdannet helsecoach fra Institute of Integral Nutrition.

Fra sine egne svangerskap har Marie hatt stor nytte av yoga. Hun har undervist gravidyoga og holder foredrag om gravidyoga og yogisk fødsel på fødselsforberedende kurs.

Marie er spesielt interessert i yoga nidra, meditasjon, vinyasa og yogafilosofi og har så smått begitt seg ut på det store prosjektet å lære seg Sanskrit. Yogaklassene hennes inneholder elementer fra yogafilosofi, myter, meditasjon og det å bli kjent med kroppen sin fra innsiden. Hun bor i byen med mann og sine tre barn, spiser plantebasert og prøver å leve så enkelt som mulig.

© 2020 Zenit Yoga • Utviklet av Divint