Stian

Yogalærer

Stian begynte med yoga gjennom selvstudier i 2009 som et supplement for fjellklatring og annen idrett. Kontinuerlig praksis og undervisning for bekjente førte etterhvert til økt interesse, og han ble sertifisert yogalærer i 2013 med Dashama Gordon gjennom Yoga Alliance (200 RYT). Stian er sertifisert i Pranashama yoga og har også praktisert Ashtanga. Han har tidligere undervist på treningssenter i Ås i Akershus (2013-2014), i Longyearbyen på Svalbard (2015), for Sammen (tidligere SiB) og Stamina i Bergen (2015-2017) og har vært yogainstruktør på Balansefestivalen på Hamarøy siden 2015.

Stian er opptatt av å inkorporere yogateknikker i hverdagen og idretten for å oppnå økt fokus, prestasjon og tilstedeværelse gjennom positur og pust. Timene er strukturerte og varierte med mål om økt kroppsbeherskelse og fri bevegelse. Stian ønsker å spre opplevelsen av at fysisk yogapraksis utvikler en dypere forståelse av sitt eget vesen. Han har vært vikar på Zenit gjennom høsten 2018, og startet med faste vinyasabaserte flowtimer våren 2019.

Utenom skriver Stian doktorgrad ved NTNU innen industriell økonomi og fornybar energi, og er aktiv i blant annet klatring, dykking og fjellsport.

© 2020 Zenit Yoga • Utviklet av Divint