Pilates

Pilates på Zenit!
Pilates er en metode for bevegelse og stryke av kropp samt aktivering av sinn med det formål å øke kroppsbevissthet. Pilatesmetoden har seks prinsipper: pust, konsentrasjon, kontroll, sentrering, presisjon og flyt. Det man kan forvente av pilatestrening er å lære en ordnet serie som bearbeider hele kroppen. Målet er blant annet å styrke og tøye kroppen under hver øvelse.

Om Mona Stedenfeldt
Mona har en BSc i fysioterapi, MSc i treningsfysiologi/forebyggende helse, og PhD i klinisk medisin da med forebygging av bekkenbunnskader hos kvinner ved fødsel som doktorgradsprosjekt. Jobber i dag som forsker v/St. Olavs og  førsteamanuensis ved NTNU. Hun ble introdusert til pilates i 1999 når hun bodde i USA. Da var hun så heldig å få lære av en som selv hadde vært student hos Joseph Pilates. Mona har i ettertid tatt kurs hos flere kjente masterlærere: Kathy Corey, Peter Röel, Michael King, Deborah Lesson and Amy Alpers.

På Mona sine timer har hun fokus på god flyt og presisjon. Hun vil deltagere skal kjenne det i kropp og sinn at de har vært på time. Deltagere vil over tid få gode resultat, men det er ikke gjort på en time. Matteøvelsene krever tid og energi å lære ordentlig, men til gjengjeld har man det alltid med seg og investering vil være som en egen næringskilde i seg selv.

Velkommen!

1 gang i uka2 ganger i ukaUbegrenset

© 2020 Zenit Yoga • Utviklet av Divint