ZENIT YOGA LÆRERUTDANNING (ZYL 300)

AUTENTISK ERFARING, MODERNE KUNNSKAP, AVANSERTE LÆRERFERDIGHETER, RETREAT PRAKSIS
Målet med denne lærerutdannelsen er å gå forbi den grunnleggende kompetansen i yogapraksis og undervisning, og å gi utdypende erfaring og kunnskap i personlig yogapraksis, yogaundervisning og individuell coaching.

En viderekommen utdannelse som yogalærer passer veldig bra for de som vil ta sin personlig yogapraksis og forståelse til et dypere nivå, samt utvikle seg videre i retning av å bli en kunnskapsrik, autentisk og kreativ yogalærer. Gjennom en ettårig utdanning og retreat, du vil få anledning til å fordype deg i autentisk yogapraksis samt få nyansert innsikt i viktige og anvendbare områder i dagens yogabruk. Yogakunnskap kan brukes i mange sammenhenger og kan være en berikende komponent som ofte kan endre kurs i ens personlige og profesjonelle utvikling enten som yogalærer eller i andre profesjoner hvor en er i en veilederrolle for grupper eller individer.

ZYL 300 vil utforske din etablert praksis og å bringe deg videre fra der du befinner deg. Viktige komponenter i denne utdanningen er komparativ tilnærming til yogiske tekster, filosofier og yogastiler (vinyasa, ashtanga, restorativ, hatha, yin, o.l), ivaretakelse av et autentisk yogisk budskap samt omfavning av moderne yogaforskning og anvendelsesområder. Prosessen innebærer proaktiv læring ved deltakelse, intensiv retreat opplevelse, kontinuerlig praksis og oppfølging. Et synergisk team av utmerkede yoga, meditasjon og anatomi lærere vil veilede deg gjennom prosessen, både på gruppe- og individuell nivå (coaching) for at du kan føle deg trygg i din individuelle praksis og yogalærerrollen.

Zenit Yoga lærerutdanning (ZYL300) er på totalt 300 timer, hvorav 270 timer er i kontakt med lærere og minst 30 timer er selvstudier (oppgaver og praksis).
Utdanningen strekker seg over ett år : 8 samlinger inkludert 1 uke Yoga Retreat. Utdanningen avsluttes med innlevering av eksamensmappe og praktisk eksamen.

Les alt om utdanninga her: DRAFT ZYL 300 INFOHEFTE201920 (3)-compressed

KVALIFIKASJONER:
For å delta på Zenits lærerutdanning 300t må du ha minst 200 timer Yoga Alliance eller tilsvarende yogautdanning fra ZYL 200 eller annen yogaskole. Vi vil også vurdere en eventuell uformell utdanning og regelmessig praksis over lengre periode.
Vi oppfordrer også til deltagelse på workshops underveis.

SØKNADSPROSESS:
Meld deg på utdanningen via nettsiden vår her: https://zenityoga.no/pamelding/product/269/
Etter påmelding og betaling av påmeldingsavgiften må følgende søknadsskjema fylles ut og sende inn: https://samvidyoga.typeform.com/to/tKHygY

Søkere får svar på sin søknad fortløpende etter at de har meldt seg på. Ved påmelding betales kr 9000 i påmeldingsavgift. Påmeldingsavgiften refunderes ikke.

KOSTNADER:
Kr. 41 000 totalt for utdanning, materialene og eksamen (eks Retreat)
Kr. 8 500 6-dagers Retreat i Kroatia: hotell og losji inkludert
—————————————————————————–
Kr. 49 500 totalpris

Påmeldingsavgift er på kr. 9 000 og er inkludert i total prisen. Påmeldingsavgiften refunderes ikke.

Betalingen for utdanningen gjøres i 3 deler à kr. 13 500.
Betalingsplan:
Påmeldingsavgift på kr. 9 000 betales ved påmelding
Del 1 betales innen 1. februar 2019
Del 2 innen 15. april 2019
Del 3 innen 15. juli 2019
Zenit sender ut faktura.
Flybillett til Kroatia samt pensumbøker er ikke inkludert i prisen.

© 2020 Zenit Yoga • Utviklet av Divint