OM ZENIT

Siden tidlig på 90-tallet har senteret tilbudt kurs i yoga for alle typer mennesker, og holdt egne kurs for ulike organisasjoner som ISFIT og NTNU, dansere, kampsportutøvere og profesjonelle idrettsfolk. Vi har også hatt et vellykket samarbeid med Trondheim kommunes bedrifthelsetjeneste i forbindelse med langtidssykemeldte. Vi er opptatt av at våre kunder skal oppleve oss som tilstedeværende i vår undervisning, og at de får et tilbud som er tilpasset sitt ståsted.

Vi på Zenit Yoga har et bevisst forhold til kvaliteten på vår undervisning, og vi søker stadig å forbedre oss gjennom å oppfordre våre instruktører til å ta kurs og videreutdanninger. Tillit, generøsitet, og varme er verdier som har stått og står sentralt på senteret. Det er viktig for oss at vi kan være en inspirasjonskilde og gledesspreder for våre kunder, samtidig som vi er seriøse og trygt rotfestet i yogaens tradisjonelle lære.

Vi tilbyr faste yogaklasser hele uken, drop-in og regelmessige workshops for alle nivå. Vi har yoga for deg som liker å bevege deg og svette, for deg som setter pris på detaljer og tekniske utfordringer, eller deg som ønsker roligere klasser med pusteøvelser, avspenning og meditasjon. Vi skreddersyr også opplegg for bedrifter og andre grupper. – Noe for alle og enhver!

 

© 2020 Zenit Yoga • Utviklet av Divint